Så har aldrig varit något riktigt kaffe fann. Jobbade på ett cafe för ett antal sommrar sedan och då lärde jag mig, men när skolan sedan började orkade jag inte brygga kaffe på morgonen så jag slutade dricka, och när jag sedan drack någon enstaka gång så fick jag ont i huvudet. Efter denna veckan men skrikande barn i 10h om dagen så har kaffe blivit en ny vän, dock tar jag oftas en när jag slutat för att komma ut från huset och få en anledning till att åka till starbucks! Så skönt! Och så gott, så idag när jag pratat med Erza fast vårt internet inte ville jobba med oss, tror vi ringde varandra minst 100 gånger och under 2,5h försökte vi prata men samtals tiden blev nog max 40min.. vi får prata någon annan dag min älskade vän! Sedan pratade jag med min kära syster med, hon är hemma hemma hemma, haha många hemma nu när jag är hemma här fast hemma i sverige är lixsom hemma hemma och eftersom att emmelie inte bor hemma så är hon hos min hemma hemma hemma.... Haha! Men vi pratade med och pim älskade katt, saknar att ha någon lurvig sovande sak brevid mig och väcker mig genom att atackera mina ögonfransar! Hon spann på så där riktigt högt! Bara för att hon hörde min röst!
 
Sedan åkte jag då och tog den där kaffen, tog en bok och åkte till hamnen och satte mig där och läste i nån timme innan jag frös och drog mig hemåt, då var huset livat med playdate och jag fortsatte av någon anledning kolla universitet och plugg möjligheter både här och hemma i Sverige, vi får se hur det hela blir! Men är så sugen på att börja plugga igen, få en ny utmaning och något att bita i, hur sjukt det än låter! Så när alla hemma lägger upp massa foton från deras nollning gör ju inte saken bättre, men jag är ju faltiskt härr. Här i Usa och lever min dröm så man ska inte klaga!
 
Nu så jobbar jag, baren sover, tvätt + diskmaskin är igång så ska vänta till de blir klart och vika lite kläder innan jag med kan dejta kudden. Är så exalterad för måndag, Saskia skulle boka biljetter idag men hon har inte hunnit svara mig så får vänta och få en riktigt godkännande innan jag vet! Men annars hittar vi på något annat skojsigt!
 
 

2 kommentarer

Mamma och Carla

31 Aug 2014 10:25

Mysigt att få höra Pimsan spinna lite 😊 Vi tycker dina studietankar låter riktigt spännande, men Sverige lilla gumman är bäst! 😊 Då kan du komma hem ibland o hämta lite kattmys o tvätta kanske. Vi kan tom lova att tvätta åt dig 😊puss o kram

Svar: Haha! Tvätta plus dammsuga då bor jag hemma! Skriv när ni är hemma igen! Puss :)
Johanna

Erzah

31 Aug 2014 11:05

Håller med din mamma! Sverige ska det bli ;) -period! Ha det så bra nu så hörs vi senare eller imorgon puss

Svar: Ja absolut! Så drygt med strulet... Men men! :) puss på dig!
Johanna

Kommentera

Publiceras ej