Helt sjukt, idag är det 50 dagar kvar och tiden har gått så snabbt! Känns lite som att det var igår det var 100 dagar kvar men ändå inte! Tiden nu kommer gå så snabbt! Nästa vecka (imorgon) ska jag bara gå i skolan på onsdagen en liten stund och övriga veckan präglas roliga event och ledigheter! Ska försöka hitta lite presenter som jag vill köpe till värdfamiljen också, som ska vara mycket svenskt på engelska såklart! Haha!
 
Skulle pratat med familjen idag egentligen vid 15:00 men fick ett mejl lite innan där mamman L frågade om vi kunde ta det 1,5-2h senare vilket jag inte kunde eftersom vi skulle iväg och fira morsdag hos mormor och morfar! Men vi bestämde nästa vecka på söndag istället, så det kommer bli toppen!!
 
Imorgon blir det jobb och sedan ska jag åka äntligen uttnytja min 18-år present, fick en tur ridning i skåne av min mobro och hans fru men sedan blev hon gravid och vi har därför inte kunnat ta det tidigare men så nu har vi äntligen bokat igen! Kommer bli toppen!!
 
Nu ska jag kolla lite på Ugly Betty och kanske läsa lite med, har idag förhoppningsviss skickat in mitt sista arbetet på gymnasiet om jag inte behöver komplettera något, har bara matte nationella muntliga delen kvar! Så skönt!!
 
Idag är det som sagt 50 dagar till USA och 17 dagar till studenten, gud vad tiden går snabbt!
 
 
Ja idag hade jag mitt sista prov någonsin under gymnasietiden i alla fall! skönt! Har den muntliga matte nationella på onsdag om en vecka men tycker väl inte riktigt att det räknas som ett prov! Men idag avslutade jag gymnasiet med matte nationella! tjohoo! Eller inte! skönt att få det över men fy så svårt det va!!! Blev galen på mig själv för att jag inte reda ut allt som jag ville... Men sålänge jag inte får F blir jag glad!!!
 
Men nu till rubriken! När jag då kom hem efter dessa 4h matte provs timmarna gick jag till brevlådan för att kolla posten, vi hade fått ett ynka brev från Amerikanska ambassaden, och genast börjar min hjärna tänka varför i hela världen skcikar det ett brev till mig, har jag glömt betala något eller vad är det frågan om egentligen! Inte en tanke hade jag på att det faktiskt skulle kunna vara mitt pass, vilket det också var!! Två dagar efter att jag besökt ambassaden fick jag alltså mitt pass med mitt amerikanska visum! Så fint blev det!! haha! nej men ni fattar vad jag menar! Så nu är det fixat med super skönt!
 
Nu finns det inte mycket kvar att göra på au pair froneten än att vänta tills min student och sedan skicka in alla papper och betyg och liknande och sedan ansöka om internationellt körkot. Men gud vad tiden går fort! Idag är det 95 dagar sedan jag tackade ja till världens bästa familj, och ynka 54 dagar tills jag åker, livet rusar förbi i 180 och jag gör allt för att uttnyttja det till fullo och leva den bästa student tiden och den bästa sommaren i Sverige innan jag åker, det kommer bli hektigst men också så roligt och lärorikt! med 3 veckor kvar till studenten och endast en skoldag nästa vecka ska det bli skönt att bara vara hemma lite och andas, idag ska jag för första gången på länge lägga mig ner och djup dyka ner mig i en bok, bara slappa och finna mig i att det inte finns något kvar att göra innan studenten ska tas! Livet leker och jag är på topp!
Idag klockan 10:00 hade jag en tid bokat för hälsoundersökning, som vanligt så var jag tidig, var där 9:40 och började med att betala kalaset, 800kr. Det sög i plånboken och speciellt när jag sedan också bara spenderade 5 minuter inne hos doktorn... haha! Men men nu är det klart i alla fall! Men det jag skulle komma till innan var att han såklart var 20/25 min sen så fick alltså vänta i 40min!!! åh! sånt gör mig galen!! Hade jag varit sen hade det varit helt annorlunda men när de (service yrket) är sena är det helt okej! Det har jag aldrig riktigt förståt men men.. haha!
 
 
Nu har jag i alla fall de med klart och i pappers väg är det bara mina betyg som jag ska ha med och sedan ska jag skicka in alla papper till CC! Så skönt! Tiden innan mina tre månader till avresa var så drygt för det fanns så mycket jag skulle göra men inget jag kunde göra och det gjorde mig lite smått galen... Men nu är det bara 55 dagar kvar!! Alltså tiden går så sjukt fort!! Nehe nu ska jag slå på teven och kolla på biggest looser :)