Sådär, att jag hunnit med så mycket idag alltså, först world trade center alltså 9/11 memorial och sedan gick vi där om kring och sprang på wall street, sedan ner och gå längst havet vid pierna och satte oss på ett mysigt litet franskt cafe. Sedan gick vi lite till bland annat till battery park där två mön stod med två ormar som man fick klappa, jag funderade ut en plan på vad jag skulle göra om de kom lösa, kom fram till att de kan klättra i träd, de kan simma i vattnet och allt så att springa så fort man bara kan är den ända chansen man harl. och sedan åkte vi till uper east side och vandrade omrking tog oss även till the mets strappan precis som i Gossip girl, vi tog fock ingen yoghurt där får bli en annan gång. Hittade sedan ett litet mysigt te ställe som sålde världens godaste te, det var med pumpa smak men det smakade mer jul och chai för mig. tyvärr tyckte jag det var för dyrt men det var sååå gott! Sedan neråt igen igenom central park så har sett sjön nu med, så himla fint är det! Sedan ner till time squeer och sedan ner ännu mer och shoppa lite runt 34th street, ja alltså vi sa att vi måste skaffa stegräknare att använda på helgerna, även om man tar subwayen lite då och då så går man såå sjukt mycket. Vi avslutade allt med en middag på olive garden, en italiens resturang på amerikanarnas viss, så gott är det där, mitt på time squeer och vi hade super fin utsikt så fanns inget att klaga på. men tillbaka till en av de viktigaste sakerna 9/11. Alltså vilken stämning det är där, alltså så fort man kommer nära så känner man denna tryckta och dystra känslorna, alltså det är helt sjukt egentligen. Hur många som tyvärr miste sina liv, det värsta var att det stod alla namn och på vissa av kvinnorna stod det även (namn och efternam) and her unborn child.  Det var nog värst på något sätt, men himla fint monument och den nya one trade center är en sån fin byggnad! Så en bildbom från dagen!
 
 
Och så kommer listan!
 
 1. besöka frihetsgudinnan

 2. Stå på toppen av emipre statlig byggnad

 3. Gå över Brooklyn brigh

 4. Stå i mitten av time spueer

 5. Se en broodway musikal

 6. Promenera till starbucks

 7. Att äta mac och cheese

 8. Äta penaut butter yelly sandwich

 9. Se Ellen DeGeneres live

 10. besöka Alcatras

 11. Gå på walk of fame

 12. Besök disney world

 13. Besök madison squeere garden

 14. Besök Universal Studios

 15. Besök Tree Hill

 16. Besök gran Cannyon

 17. Se Hollywood sign

 18. Besöks Vegas och spela poker

 19. Gå på Upper East Side

 20. Promenera genom Central Park

 21. Se Mount Rushmore

 22. Gå under molnet gate

 23. Visa Hörnet av Grove och Bedford Street i Greenwich Village - Friends lägenhet.

 24. Besöka vita huset

 25. Se Lincoln memorial

 26. Se Word Warhol WTO memorial

 27. Besöka american history museum

 28. Besöka ground zero monument

 29. Besöka FN-huset

 30. Gå på wall stret

 31. Besöka Alcatraz

 32. Besöka Hogwarts staden

 33. Åka på gossipgirl tour!

 34. Besöka florida!

 35. Besöka kalifronien

 36. Besöka Nigarafallen

 37. Se Catskillbergen

 38. Se One world trade center

 39. Se Flatiron Building

 40. Se Woolworth Building

 41. Se Trump Tower

 42. Se en match på Mets stadium

 43. Besöka Saint Patrick's Cathedral

 44. Ta tåget till Grand Central Terminal

 45. Låna böcker på New York Public Library

 46. Ta en helg kurs på Harward (önske dröm)

 47. Ta en drama class

 48. Besöka Battery Park med en strabucks i andra handen!

 49. Besöka Castle Clinton nationalmonument

 50. Gå genom Chinatown

 51. Gå genom Little Italy och äta på en god resturang

 52. Gå på fifth avenue!

 53. Åka på båttur runt manhattan

 54. Åka till Coney Island och om jag vågar åka Coney!

 55. Gå över Golden Gate-bron

 56. Besöka strawberry Fields

 57. Besöka Ellis Island

 58. Äta min första frozen yoghurt

 59. Äta på cheesacake factory

 60. Gå på bio
 
Så jag antar att ni har hört att det nu är 20 år sedan vänner började sändas. Så till äran av detta 20-års jubileum så har man öppnat upp en mini musemu och cafe med namnet central perk. Så här kan man alltså ta foto på några av deras scenkläder, statyer och även få en kopp kaffe. det bästa av allt, man får ta ett foto i soffan. Alltså så coolt. Cafet är ju bara öppet en månd och om man nu är ett stort vänner fan och även råkar bo nära NYC där något händer så måste man ju ta sig ditt. Så detta är vad jag gjorde idag, vi åkte in och begav oss down town till SOHO, där cafet ligger just nu, vi köade i strålande sol i 3 timmar. Men det var sååå värt det. Att se allt det var så himla coolt. Soffan var verkligen det bästa, den var så sjukt nedsutten men alla som tillslut kommer in vill ju sitta ner och ta ett foto i den, man fick dock bara ta ett foto, så det var ju lite synd men men. Här kommer en bildbom från Central perk - friends  years!
 
 
 
 
Så jäkla coolt var det, det bästa var soffan och geller trofen som de slås så hårt för under thanksgiving, haha! Köpte även en nike tröja som är under deras rosabandet kampanj så bidrag med 5 dollar med, haha! men alltid något, ska föröska köpa ett rosa band med, vi får se vad jag kan hitta det. Och så fick det bli öronhängen från H&M med för 3$ de paret som saknas bär jag just nu så ni böhöver inte bli oroliga! Imorgon väntas en ny dag i NYC, vi ska nog försöka ta oss ner till 9/11 memorial och kolla där. Hoppas ni har haft en underbar lördag och att er söndag blir underbar den med! Jag vet att mina kommer blir det! Vi hörs! kan skypa på måndag för er som är intreserade, då är jag ledig ett tag i alla fall! haha! Ni får bild på de andra sakerna jag köpte med!
 
 
Så det kommer bli en lång och skön helg, Liz är hemma och jag börjar kl 12 och jobbar till 5. Ibland är livet bra, haha! Just nu så sitter jag i sängen med min kopp te och knäckebröd, jag inväntar how to get away with murder, var hos Franzi innan och såg på Grey's Anatomy med henne och Saskia. Alltså iblan blir jag verkligen galen på Saskia och undrar hur hon acepterade mig, för varenda människa som jag presenterar har alltid något fel, och jag var väldigt överaskad att hon verkligen följde med till Franzi idag, det trodde jag verkligen inte.. Men men. Jag tycker ju om henne jätte mycket men känner mig ibland lite bunden till henne men samtidigt vill jag träffa nya människor som jag kan umgås med när hon åker hem, och jag gillar verkligen Franzi och vi bor ju nära så vi får hoppas på det bästa!
 
Mina timmar med barnen spenderades mest framför teven, det var regnigt och tråkigt ute och jag föreslog att vi skulle baka kanelbullar men det ville dem inte så får göra det någon annan dag.. Men det blir nog bra!
 
Var duktig och tog mig till gymmet imorse och idag var det tungt, efter tunga ben och arm pass men kämpade mig igenom en 45min crosstrainer och sedan var jag färdig. Imorgon blir det armar och 30min crosstrainer. Vi får se vad morgon dagen bjuder på, på söndag blir det en runda in till NYC och på måndag ska vi fira Franzi att hon fyller år. Har varit duktig denna veckan och sparat, fast idag var jag och köpte födelsedags presenter till hannah, så det blir lite pyssel sasker till henne. jag hoppas hon blev nöjd, jag hade roligt att välja ut det till henne i alla fall. Så¨på lördag passar mig bäst eller imorgon innan 12 eller efter 5 om ni vill skypa (mina tider).

Nu så börjar snart min show, hoppas ni ha det bra där hemma, nu är jag uppe i 73, helt otroligt, snart så är det ytterliagre en månad och tänk när jag når 100 dagar! Det känns jätte konstigt!
 
Nehe nu så, vi hörs!