Så idag har jag varit på äventyr med Saskia! Precis som vanligt! Låter bilderna tala för sig själv! Men vill man se frihetsgudinan rekommenderar jag verkligen att ta färjan och öka ut till henne annars har man inte sett de riktiga! 


Så idag blev det köttbullar med, inte riktigt som de brukar men helt okej :) 
Idag tog jag min strandpackning hämtade Saskia och begav oss ut till Jones beach, ca 30min ifrån oss utan trafikköer som ibland uppstår på väg 495, long island blablabla.... men men, vi kom ditt fixade en biljett efter att jag skämt ut oss rejält men äsch får väl bjuda på den! När vi kom var det inte mycket folk där och vågorna var helt crazy! Så vi la oss ner och pratade om allt mellan himmel och jord! Men eftersom vi tagit oss hela vägen från östra delen till västra och Atlanten var rakt framför oss var jag ju bara tvungen att bada! Ni kommer känner mig vet ju också att lite kallt salt vatten inte skadar Johanna så i var jag även om de inte var allt för länge och jag jobbade mig trött mellan vågorna men ja det blev bra i slutänden! rätt skönt att bo här på long island, vi har havet men också nära in till manhattan! Helt sjukt vilket läge egentligen!
 
Var även duktig idag och beställde hem infromation och material så man kan brevrösta härifrån!
 
 
 
När vi kom hem från stranden gick jag och Saskia till smack burgers och åt där! Var super hungrig och det var så gott, det bästa här borta är sötpotatis pommes! Det är gudomligt!
 
 
 

Sedan åkte vi till stop and shopp, en matbutik här och köpte snacks till vår myskväll, jag åkte över efter att jag slutat och vi kollade på Pretty Little Liars och hade besök av polisen! Ja helt plötsligt mitt i allt läskigt i pll så såg vi sirener utanför och ett par minuter senare knackade någon på dörren! livrädda som vi var och ensamma i hennes hus öppnade vi tillslut dörren och där stod en polis, han undrade om vi kände grannarna vilket vi inte gjorde och nån minut senare kommer grannarna utspringandes från bilen in i huset och ja vi försökte lista ut vad som hänt men lyckades inte... Som tur är så är Saskias värdmamma bra vän men dem så hon kanske kan ta reda på de eftersom Johanna är så nyfiken! haha!
Men tillbaka till stop and shopp, helt plötsligt ser jag Wasa! älskade wasa, tyvärr fanns inte faluråg rut så de får mamma skicka, men sådan glädje ändå, så var tvungen att ta en slefie!
 
 
Så här såg vår myskväll ut, nu ska jag sova en ny händelsrik dag väntas imorgon!
 
 
Vi hörs imorgon!
 
Så precis som i Sverige är Long island fylld med myggor... Var ute och lekte med tjejerna igår i max 20min när Joe grillade, asså gud vad myggor! Jag fick panik och fick tillslut låsas gå på toa för att få med mig Hannah och Morgan in så att de inte skulle få massa bett! För biten de blev jag! De kliade inte så mycket igår men idag, gud! Har blivit galen, de är lixsom överallt mest på benen eftersom jag hade shots! men även på armarna och i hårbotten, hatar att få mygbett där.. men men vi får hoppas på att de lägger sig snabbt!
 
 
Alla små prickar är alltså myggbett! Men men, pratade i alla fall med både mamma och pappa idag! Trevligt! Hoppas allt bli bra med ryggen pappa! Och mamma skulle skicka lite choklad eftersom ja de börja ta slut här på andra sidan och så saknar jag falurågrut med, vet dock inte hur de kommer smaka med deras smör... får åka till supermarket och se om jag kan hitta något godare där!
 
Alltså jag tycker det är himla roligt att alla fråga mig om jag gillar Swedish fish, det är alltså ett godis som vi för övrigt inte har i Sverige så får säga de hela tiden men här är de en stor grej de flesta gillar dem, smakade en och de är typ som gott o blandat minus lakris och fisk formade.
 
Idag har jag inte gjort så mycket annat, tvättat lite och bara tagit de lugnt innan tjejerna kom hem. Då började vi med pysslet som jag gav dem när jag kom, var en del som jag inte riktigt fattade men vi är inte klara ännu vi får hoppas på att de blir bra men jag tror de! Vi får se imorgon när de kommer hem från camp.
 
Idag har jag förövrigt saknat Sverige så har legat i min Sverige filt och lyssnat på Veronica Maggio och Oscar Linnros, blev lite bättre i alla fall! Måste verkligen ta tag i min Ikea tripp! Vi får se när den kan tänkas komma!
 
Nu ska jag kolla lite på greys anatomy och kl 9 så kommer ett nytt avsnitt av The fosters! Himla bra serie btw! Hörs imorgon!