Nu var det ett tag sedan jag skrev, varför kommer jag inte riktigt svara på men vi får se hur framtiden blir först. I dagarna som gått har jag beställt pizza till dörren, ätit deg från en färdigköpt deg och gjort goda kakor från de, åkte helikopter över manhattan och lagt alldeles för mycket pengar på mig själv. Men så får det vara ibland, hade en stor dipp i min ekonomi men nu är jag sugen på att börja spara igen och denna veckan kommer jag spendera mycket tid här hemma så det kommer lösa sig, det är ju alla luncher ute som förstör för min ekonomi allt för ofta. Men det kommer nog bli bra ändå. Som sagt det mest exalterade som jag gjorde i helgen var ju lätt helikopter turen över manhattan. det var helt otroligt och så roligt! Om det inte hade varit så dyrt hade jag gjort det varje lördag... haha! Men det var en upplevelse och nu kan jag checka av de på min buketlist med.
 
 
Så där, lite bilder från min flygtur, det var helt underbart! Hade som sagt gjort det varje gång jag är inne i nyc om de inte var för att det var så dyrt! Men ändå lätt värt det.
 
idag är det halloween och de firar jag med att först gå med barnen och tigga för godis. Och sedan ska jag bege mig in mot NYC med Lotta, Jennifer, Franzi och kanske Saskia med. Hoppas ni har det bra där hemma så hörs vi.
 
 
Har inte bloggat på ett par dagar, har bara behövt vila upp mig lite. Bloggen är inte min prio 1 och det kommer den aldrig vara, har jag tid och något roligt att skriva får ni ett inlägg. Jag vet inte alls när det var sist jag skrev, i söndags var jag på au pair mötet och det gick inte alls bra. Min Lcc pratade typ inte med mig och ja det kändes konstigt men men, innan mötet bokade jag och Saskia en helikopter tur över Manhattan tills på lördag, så då ska jag flyga helikopter för första gången med utsikt över världens finaste stad, ja man kan ha sämre lördagar. Så detta ser jag jätte mycket fram emot, ska dessutom sova hos henne hela helgen. Så skönt, när man bor ihop med sin chef är det skönt att komma ut ibland, man behöver lixsom komma bort från varandra. Så ska njuta av att inte höra några barn skrika, ingen som kommer och skriker/sparka på dörren kl 6 en lördags morgon för man vill se om jag är vaknen, ja att bara komma ifrån arbetsplatsen ska bli skönt. Man behöver lite avstånd.
 
I veckan har det inte hännt så mycket, barnen och jag jobbar på som vanligt och springer och röjer runt på alla deras aktiviteter, men det är ju roligt för dem. Mindre för en lätt stressad au pair som hatar att vara för sen. ja det är inte de optimala yrket för de, men vi kämpar på. Juste de, vi var på ikea i går och köpte biljetter till julbord och mer mat. jag köpte också lite ljus att förgylla vardags mörkret med. Men mer än så har inte hänt.
 
Ikväll hämtade jag Franzi när hon slutat och så åkte jag och tog en sallad med henne och vi pratade om allt verkligen. Hon lovade att släppa med mig till gymmet med imorgon, det behövs. Ja det behövs verkligen. Sedan ska jag träffa Saskia, har idag beställt 210 foton till min scrapbooking så behöver köpa klistermärken och lim till de så vi ska åka och göra det imorgon. haha undrar hur mycket det är i en bunt egentligen. Men men vi får se. haha, hoppas på det bästa i alla fall. Sedan har jag något att sitta och pyssla med nästa vecka, det är så himla roligt och det tar ju sin tid så då går dagarna jätte fort!
 
Jag har också fått tillbaka mitt svenska spotify, men hjälp av kära syster, så nu kan jag spela Veronica maggio, Oscar linrros och det viktigaste Carolas jul. japp här spelar jullåtar för fulla muggar, det gäller ju att börja i tid! Nehe nu ska jag kolla på något avsnitt av revenge eller nått så hörs vi! Kommer massa bilder från helikopter turen, men inte förens på måndag eftersom jag kommer sova hos Saskia.
Så där, kom hem för sent igår för att orka skriva något. Fredagen var händelse rik, Morgon tog hål i öronen efter mycket övertygande, tjejerna var på rutin koll hos läkaren (Liz bror) de fick också flu shots. Vi åt glass, vi hämtade de från skolan och ja sedan var min dag slut. Mellan skolan och allt detta pratade jag först med mamma och sedan Carla en lång stund. Hoppade in i duschen och tog en lååång och varm dusch, sedan kände jag att jag ville ut i huset en stund så hämtade upp Lotta och vi åkte till starbucks och tog en kaffe och satt och pratade om allt och alla. Det är så skönt att kunna ha någon att ventelera av sig på, speciellt när man kan prata på svenska med, det blir lixsom lättare då, man behöver inte förklara något som de ändå inte kommer fattar utan man kan bara prata lixsom. Följde inte med på chabbat eftersom vi skulle på bio, förhoppningsviss skulle Lotta kunna sluta tidigare med, men så blev det inte... Så var sugen på pizza så åkte och köpte en slice och åkte sedan hem och kollade på project runway och åt pizza det var så gott. Deras pizzor har dock alldeles för mycket ost på men men. Sedan hämtade jag Lotta, och det var en ovanlig upplevelse. haha ja men går inte in på detaljer men kan säga så här, vi blev in låsta runt bilar, jag såg en halvnaken man, 40 åriga män raggade på oss och jag som inte kan backa... ja men vi löste de och kom i tid till bion. Vi såg the best of me, den nya av Nicolas Sparks, så grymt bra film och jag grätt verkligen hela filmen, glömde näsdukar men det löste sig ändå. Sedan stog vi utanför i nästan 1h och pratade Lotta jag och Jennifer!
 
Idag så gick jag upp och åt frukost i min vanliga ordning, gjorde mig igorning och sedan så tog jag det lugnt. Hade lite serier att ta igen så kollade på det och sedan skypade jag hastigt med mamma, mormor och Emmelie. Sedan så var det dags för hannas birthday party! Vi åkte in till the city och det tog typ 1h inte så farligt sedan tog vi taxi till dylans candy shop där vi åt lunch, ingen bra upplevelse alls, men vi klagade och fick nästan all mat grattis och även extra efterrätter. Barnen gick i alla fall därifrån nöjda och glada, haha. Sedan var det dags för huvud attraktionen American girl dolls, en 4 våning stor affär med dockor, man kan gå till salongen och få håret fnt uppsatt, ha en photoshot och så spendera en massa saker på nya kläder och leksaker. Vi började med att fixa deras hår sedan så hade vi en tid bokad med en privatshopper så hon vissade runt oss i affären och tjejerna spräckte sina budget ideer väldigt tidigt. Men ja vilket sjukt projekt egentligen, människan som ligger bakom är sten rik nu så man kan ju bara buga och hurra för dina framgångar. Men ja sedan när vi var klara så var det dags för middag med, tre rätters typ med tårta som avslut, rullade där ifrån typ, men tjejerna var super glada så dagen slutade verkligen bra, dock kom de i säng vid halv 11 och hannah har hennes kompis som sover över här för första gången så ja det hände mycket spännande och med barn som fortfarande är höga på socker var det inte de lättaste att söva men ja nu tror jag de sover, Liz och Joe har koll på dem.
 
Imorgon blir det en tur in till NYC igen vid 11 tiden, åker någ hem med ett tåg runt 5 och sedan vid 7 så har vi au pair möte, ja drygt kommer det bli. Saskia och jag ska boka biljetter till vår helikopter tur till nästa helg med, så det kan väld bli bra med, hon måste vara hemma till halv 9 med så vi kan inte vara på mötete allt för länge heller så det är ju skönt.
 
Lite blandade bilder från dagarna!