Idag gjorde jag min första del på cambridge certificate in advanced english, usch! Det var så jobbigt och var nervös hela dagen, men var så skönt att jag kunde göra den med bästa Erza. Skönt att ha någon att ha som trygghet när man sitter mitt emot två andra personer sitter och bedömmer en. Men de två examiner var snälla och manen som vi kallar hippe utrsålade sånt lung i hela rummet! Så vi hoppas verkligen att det gick bra, men som sagt nu är det bara 4 delar kvar!

Idag är det 12 dagar kvar! usch! Hoppas verkligen att det kommer gå bra! Hade varit så skönt!! Hoppas jag kan läsa någon bra kurs i USA då med kanske. Krävs ju ibland eftersom man behöver visa sin engelska nivå om man inte har engelska som mordesmål. Men nu ska jag få diplomet först och ja för att få de måste jag klara provet ju! hihi
 
Just nu pluggar jag och kollar på ett av mina favorit avsnitt på hela One Tree Hill serien! Sängon 3 avsnitt 16 med namnet With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slep.
 
Här har ni promo, enjoy and watch! Rekomendera verkligen hela serien! Endast 187 avsnitt....
 
 
Så nu börjar de sista i skolan bli gjort.
  • Har gjort de sista på filosofin, nu behöver jag bara visa mig på lektionerna så får jag mitt slutbetyg!
  • Geografin är också klar, får se vad jag får på den sista uppgiften nu, om jag får bra är jag klar där med annars får jag nog komplettera en uppgift där.
  • Politik och hållbarutveckling, håller på med en hemtenta som jag skriver på lite hela tiden
  • Samhäll, har en opponering kvar och ska då även gör visa ändringar om de så krävs.
  • Svenska, nationella muntliga och se om det finns tid att göra den skriftliga med eftersom jag var sjuk när den gjordes.. Jag hoppas på nej! Annars är jag klar där med!
  • Engelskan ha jag Cambrige kvar, ar muntliga imorgon och nästa lördag inte helgen som kommer utan helgen efter är det de andra 4 delarna som ska göras = mycket engelska plugg nu!
  • Matte listan är dock lite längre.... :( Ett prov på kapitlet, ett nationellt prov, ett muntligt nationellt och sedan är jag klar om jag inte behöver komplettera för att få de betyg jag vill.
  • Sedan har jag spanskan med, men vet i katten vad vi gör där.. men den lär väl hålla på ända in i slutet :( men men...
Sedan har jag inte fler kurser, men allt lider mot sitt slut. Har börjat följa min gamla skola på facebook och nästa vecka med valborg brukade de alltid lägga in massa studiedagar så man var ledig! Så skönt! Istället går jag på en skola där man dagen efter jullovet väljer att lägga studiedag men klämdagen 2 maj väljer att vi ska gå i skolan! Hur jävkla dum får man va???
 
Nu sitter jag inne i syster lysters lägenhet och kollar på one tree hill och väntar på att hon ska komma hem så vi kan äta! I kväll blir det lugnt annars, skönt att sova i stan så man slipper ta bussen 40 minuter innan man börjar, nu kan man gå hemifrån 15 innan man börjar istället!! Lyx!
Efter lov har man verkligen ingen koll på vilken dag det är, känns som onsdagfast ändå inte och jag måste tänka två gånger extra för att påminna mig själv om att det är torsdag! Alltid lika svårt efter loven! I går gjorde jag min geografi redovisning som gick bra och hoppas på att jag får ett högt och bra betyg nu så jag slipper kompletera, dessutom hade vi redovisning i ett grupparbete inom filosofin idag. Läraren sa att jag hade uppnått de betyg som jag vill ha som slutbetyg så känns skönt att vara klar i den kursen och inte behöva arbeta med någon komplettering.
De flesta arbeten som görs nu är lixsom sista chansen att visa vad man går för och vad man kan, så man känner sån press av att behöva prestera hela tiden! Jag hoppas dock på att kunna lyckas och kämpa ända in i kaklet! Det är ju inte långt kvar! Tror det är 30 skoldagar kvar fram tills studenten inräknat alla vardagar så även sista två veckorna där man inte gör ett skit typ... Så skönt! haha! Nej men de flesta kurser avslutats i mitten av maj ju så det känns väldigt skönt faktiskt!
 
Idag efter skolan tog jag mig ett mellanmål och sedan begav jag mig till stallet för att rida och fixa allt hos min guldklimp! Han har vilat nu ett par dagar och fått pencelin så han var lite pigg i början och inte så samarbetsvillig men med ett spö i ena handen fick jag fram han och i slutet var han avslappnad och fin. Vi jobbar just nu på att gå i lite högre form eftersom han har en tendens att trycka ner huvudet och slippa arbeta... Han tar sina chanser, men mot slutet kändes det bättre men det är bara att kämoa på! Åh kommer sakna han så otrligt mycket! Har ändå haft han i snart 4 år, så ja det kommer kännas otroligt jobbigt att lämna han och hästarna bakom mig. Får gå till något stall och bara ställa mig och lukta sen när jag är i USA, allt för att få lite häst känsla!
 
Nehe nu ska jag försöka arbeta mer med politik och hållbartsamhälle uppgiften och sedan även läsa min engelska bok som legat på sängbordet oröd allt för länge..