Ja nu när lovet börja komma in ordentligt glömer jag alltid bort vad det är för dag. I tisdags kändes det som lördag och idag vet i katten vad det är någon dag men det känns inte som lördag i alla fall. Mamma och carla är i Trysil i en vecka så har huset för mig själv! Så skönt! Var så länge sedan jag var hemma själv så jag bara njuter! Det enda jobbiga är att jag måste laga mat och sådant själv... med andra ord göra mycket så det räcker som lunch o middag i 3 dagar! haha! nej men vi får se vad jag hittar på ikväll är sugen på lite god mat och beasås! Hihi :)
 
Nu ska jag ta en titt på min ansökan igen och se så att allt är bra så att den bara är att skicka in sen igen! Det hade varit så skönt att bli klar med den!
 
Måste ta tag i mitt gymnasiearbete med! Usch orkar verkligen inte.... och få inget stödd heller så är inte så lätt att lyckas då... men men! tänkte åka in till biblioteket på måndag och sitta där hela dagen typ och plugga! Så man kan bli klar med skiten någon gång... men jag känner jag mig själv kommer jag inte göra det men man kan ju alltid hoppas...
 
Hoppas alla får ett gott nytt år! jag är ass pep inför 2014!
Så då är vi framme vid tisdagen! Sista skoltisdagen 2013, som jag dock ändrade om lite eftersom jag inte pallade med in håltimme... haha! Skit samma typ... Så var ju tänkt att jag skulle plugga en jäkla massa matte här nu då så vi får väl se hur det blir med de. Men det ska vi nog kunna lösa!
 
Ikväll kommer mina söta kusiner hitt och förhoppningsviss också ett barn par. Deras föräldrar är typ magsjuka så om det inte gått över vill vi inte ha hem dem eftersom vi inte vill bli smittade innan jul. Men det ska i alla fall bli super mysigt!
 
Nu ska jag fixa till mig för under skrivandet av detta inlägg så bestämde jag och min bbf att vi skulle ta en lunch så nu ska jag dra in til stan och lunca ihop med henne!! :)
 
 
Hör av mig när jag har något nytt att berätta!
 
Åh sitter men den j*vla matte nu... Varför var jag så dum att jag friviligt valde matte 3b? Kan någon svara på det åt mig? Om jag inte hade valt matten hade jag varit klar med allt pluggande år 2013 men nej, Johanna valde matte så än är det inte klart... Så ja på torsdag är det matte prov och jag vill bara spy på den.... DÖÖÖÖÖÖ MATTE! DÖÖÖ JÄVLA DERIVATA! JAG SKITER I LUTININGEN!!! (oj oj ta det inte så hårt).
 
Imorgon har jag egentligen 3 lektioner men funderar på att skita i ena så slipper jag håltimmen i 3h typ.... så ja jag skiter nog i den... haha!
 
Imorgon ska jag och mamma julpyssla med mina kusiner och två barn vänner. Så mysigt! Ska passa på att ta ett(läse massa) foto på barnen och mig så kan jag ha med det på min au pair ansökan. På söndag ska jag skicka in den! äntligen börjar den bli klar! Så skönt! usch nu väntar vi bara till 14 januari och sedan så kör vi!!!!
 
1. 4 dagar till Julov
2. 8 dagar till Julafton
3. 29 dagar till 14 januari!!
4. 34 dagar till min födelsedag!!
5. 47 dagar till Idre
6. 177 dagar till Studenten!!!!
 
Ja nedräkningen fortsätter neråt! Nu säger vi snart hejdå till 2013 och hej till 2014! Förhoppningsviss året som förändrar mitt liv!!!!!