Usch idag är en sådan dag när alla måsten bara trycker ner mig och jag längtar till framtiden! Usch! Jag vill att tide ska gå snabbt nu men ändå inte eftersom jag har så mycket som jag måste hinna med! Både det ena och det andra, på tisdag ska min klass till Lund och kolla på högskolan där vilket jag inte alls känner att jag behöver, viserligen kommer jag säkert tvingas läsa på högskola för eller senare i mitt liv men just nu så är det ett stort NEJ och jag har många andra saker som kommer komma framför det och kanske blir jag kvar någon annan stans än i just Sverige! hur kul hade inte det varit?
 
  • Om 26 dagar börjar mitt efterlängtade jullov!
  • Om 30 dagar är det Julafton! (måste köpa julklappar)
  • Om 56 dagar fyllar jag 19 år!
  • Om 69 dagar åker vi till Idre och åker skidor!!
  • Om 199 dagar tar jag studenten!
  • Om allt går som planerat åker jag till USA om 282 dagar!!
Hoppas nu förstår nu varför jag på ett sätt vill spola fram 150 dagar men på ett annat ser fram emot endast 26 dagar framåt även om de kommer vara fyllda med plugg....
Är helt slut efter denna helgen! har ju varit duktig men mina tankar går till morgon dagen och om jag ens kommer kunna komma upp ur sägen imorgon! Jag ni hör!! Så vad har jag då gjort?!?!? haha det är inget allvarligt mer än att jag har trännat body pump två dagar irad och idag blev det ett step pass innan med så får lixsom ont i armarna nu när jag sitter och skriver.. förstår ni träningsvärken då? haha men annars så har det varit en lugn helg. I lördags åkte jag in till stan och handlade ett par byxor på Bik bok, de hade 40% så lika bra att passa på! Sedan hämtade mamma mig och vi åkte runt på lite loppisar och sedan till Amiralen och åt först innan vi gick in på coop och handlade. Sedan hem och villa typ, idag så har jag bakat lussekatter och sedan då också tränat. Ungefär vad jag hunnit med denna helgen! Nu har jag en fullspäckad vecka framför mig och imorgon ska många saker tas tag i! Nu jäklar Johanna! Jullov om 33 dagar!!! Kämpa! Och om 206 är det studenten! och om allt går som planerat sitter jag på ett plan mot USA om 289 dagar!!! Nu håller vi tummarna och hörs senare nästa vecka! Hej svejs!
 
Har legat och läst ett blogg i hela tvp timmar nu... hur kunde tiden bara flyga iväg så där? Det är i alla fall en tjej som heter Malin som är i Seattle som au pair och jag har legat och läst bloggen men fjärilar som bara spridt sig i hela min kropp! Tänk att om 9/10 månader är det där kanske jag, det kanske är denna bloggen som kommer följa mig och mitt år i USA. Usch jag vågar knappt tänka, ännu mindre hoppas, men jag hoppas och tror ändå att jag kommer stå där tillslut! Jag kommer bo där i minst ett år och om jag väljer kan jag förlänga det med ytligare ett år sen, bara tanken får mig att rysa! Just nu vill jag bara att jag ska ta studenten inom en månad och att sedan månade efter kunna åka till USA och spendera minst ett år där! Gud vilken känsla att ens bara ligga och tänka i de barnorna!
 
nehe får väl ta och sova lite nu läs (läsa mer på Malin blogg) som ni för övrigt hittar här!
 
Sov gott nu alla svenskar där ute! Vi hörs imorgon!