Idag var väl ändå en ganska hektiskt dag, vi skulle laga kroppkakor vilket tar mycket tid och förberedde inför eftermiddagen när gästerna skulle komma. Vi började redan i fredags kväll med kroppkakorna, Carla skalade 12 kg potatis och mamma och jag skar fläsket och löken. Sedan fick det stå och gojsa sig tills idag förmiddag, jag skulle egentligen stuckit till gymmet på morgonen, men seg som man är valde jag att ligga kvar i sängen istället, ett både bra och dåligt val kanske.... men när mamma sedan kom hem åkte jag till pappa och lånade en gryta av honom. Nu när vi gjort om köket så har vi en spis där man måste ha magnetiska bottnar på grytan och självklart hade inte mammas stora kroppkake gryta det. Så i all hast åkte jag ner och kollade om pappas var magnetiskt vilket den som tur väl va också va! Så vi lånade den och jag åkte hem och det blev dags att riva potatisen och pressa ut saften. Med 12 kg potatis var man ganska så slut efteråt... men men, det gick super och mitt i allt frågade mamma mig
- Ska du laga kroppkakor med dina värdbarn i USA sen?
- Ja varför inte, de kommer nog inte äta dem, men tillagningen kommer de tycka är jätte rolig!
Vi få helt enkelt se om det kommer upp något kroppkake bakande sen... haha! Nej men det hade nig varit roligt!
Vi var klara med rivandet och pressandet av potatisen och klockan var bara tolv vilket innebar att vi fick vänta i 2 h innan vi kunde göra något mer, detta för att de inte skulle spricka eller liknande. Så starka kvinnor som vi är lagade vi en bänk och bestämde oss för att vi skulle bada i badtunnan med senare under kvällen! Så jag fick dammsuga den och fylla på lite nytt vatten. Sedan blev klockan 2 och själva tillverkningen av kroppkakorna skedde nu. Vi rullade och rullade och tror det blev ett 50-tal! Med andra ord en jäkla massa.
 
 
 
här ligger det och gosar i vattnet! Åh gud vad gott det är! Men kan ju erkänna att det inte ser så gott ut även om det nu är det! haha!
Jag gjorde min obligatoriska vita sås som min farmor alltid gjorde, den och lingonsylt är måsten för att jag ska kunna äta dem! Så gott! Man blir verkligen mätt och får en klump i magen typ... haha nej men det är verkligen sjukt gott!
Efteråt så satt vi alla och bara degade och sedan blev det glasstårta... som också var jätte god! och hela dagen kändes det bara som jag åt typ! jag tog sedan med mig kusinerna och hoppade ner i badtunnan och myste! Mamma och systern min kom sedan med och vi satt och räknade stjärnor och liknande, men det var också mycket bus och stänkande av vatten... haha!
 
Sedan hann klockan bli 20:30 och vi släckte ner allt vi firade earth hour och satte oss vid köksbordet och började planera lite inför min student. När jag vet hur nära det är på den blir jag så glad att bara 33 dagar senare så åker jag med... åh det är lite blandade känslor, men mesta dels glada! när klockan var prick 21:30 tände vi allt igen och jag gick på toa med lyse... haha! inte lätt i mörkret alltså! tur man inte var hemma själv heller...

Sedan gick jag och la mig och kollade lite på new girl och sedan lockade kudden!
 
 
 
Imorgon är det fredag och det känns så skönt! Är dessutom ledig och livet bara leker! Jobbade förmiddag idag, måste säga att det är ett väldigt roligt jobb och vem vet i slutänden kanske jag blir förskolelärare, alternativt lärare i typ matte då tror jag... haha... mina framtids drömmar och förhoppningar ändras hela tiden, men först vet jag i alla fall vad jag ska göra. Det blir USA i minst ett år, ett år där jag ska fundera på vad jag vill göra med mitt liv, ett år som jag hoppas kommer förändra hela mitt liv, och ett år där jag kommer ha såå kul!
 
Men nu till vad det hela egentligen skulle handla om, med min nya "diet" så har jag en fusk dag i veckan, äter ändå som tidigare i veckan men väljer att unna mig godis, choklad och liknande! Måste köpa en Orea marabou choklad, tycker verkligen dem är skit goda!!! Mamma hade köpt massa BJ idag och det var på ett sätt svårt att motstå men samtidigt ganska enkelt för jag vet att det inte ger mig de reultaten som jag vill, men på lördag (om något är kvar) ska jag njuta!!!
 
Imorgon ska jag försöka kolla lite mer på skolarbeten som jag ska ta igen, och se om jag kan bli klar med geografin, det ska bli jätte skönt att bli klar med den, så tidigt!! Imorgon står det dessutom hoppning på schemat med min svarata springare! Mysigt värrre!!
 
Kan medela att sag nummer 1 har börjat mycket bra! Har hållt mig med marginal inom mina gränser och var dessutom på gymmet och körde ben stenhårt! Kommer nog kännas imorgon men är så jäkla pep på att ändå! Så nu ska vi inte ligga på lat sidan!!
 
Nu ska jag ner och ta upp en kycklingfile som jag ska äta till lunch imorgon tillsamans med massa annat gott! Och efter det blir det att kolla på familjen annorlunda och top model som senare följs av One tree hill! Känns som att dagen inte kunde blivit mycket bättre!!
 
 
 
Vi hörs!