Sådär, nu är det som de är. Jag lyckades inte hitta någon familj som passade mig och ingen familj ansåg att jag passa dem heller. haha, låter lite roligt när man skriver det så. Efter att ha bott i Spohies hus i snart en vecka så fick jag idag besked om att jag får flyga hem till Sverige. Så på måndag kväll kommer jag att ta flyget härifrån, JFK till madrid och stanna där en vecka... haha nej, det blir sedan en sväng till köpenhamn innan jag kör över öresundbron och landar hemma i Sverige och min lilla älskade hemstad Karlskrona, som jag på något sätt saknat så, kommer väl dock vara nöjd på 2 min efter alla gånger jag varit i NYC. Men jag är ändå nöjd med de som har hänt, det ska bli skönt att kunna lägga allt detta bakom mig, gå vidare och självklart glädjas av allt de otroliga jag fått vara med om och ta de motgångar som erfarenheter som bara gör mig starkare. Jag har ju inte så mycket att göra här hos Sophie så skrev en mål lista med 2015, hitills 13 punkter med allt från att börja plugga på högskola till att köpa häst, haha ja vi får se vad som utvecklas av det hela. Nu ska jag bara njuta och andas in de sista av detta stora äpplet. Men det ska nog bli bra ändå.
 
Idag var jag på ikea med Jennifer och Lotta, vi gick en runda på target med. Sedan åkte vi till min bank så kunde jag stänga mitt konto, får ju inte betalt för denna veckan så då kunde jag likaväl stänga de direkt. Så nu har jag klippt de kortet med.
 
Vi syns snart Sverige!
Så där, efter en mycket turbolent och speciell vecka, med lite sömn och mycke tankar befinner jag mig nu i min LCC:s hus. Min gamla familjs nya au pair skulle komma idag och därför behövde jag lämna huset. Låter kanske bättre än vad det är men kändes som att man blev utslängd i princip. Sa idag hejdå till min värdfamilj, eller igår till min värdmamma fick ett nu ska jag gå och lägga mig lycka till. Så det är på ett sätt skönt att vara ute i huset utan min familj men min lcc bor 30min ifrån Port washington så de är inte så lätt att träffa mina vänner. Utan jag är typ fast här. Men här är jag inte mer än en vecka så får stå ut. Denna veckan kommer jag nog mest hänga här uppe på mitt rum, kolla på one tree hill och aa leva livet. Sedan får vi se vad som händer.
 
Har ingen riktig lust att skriva överhuvud taget så de blir dålig uppdatering.
Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är att jag inte trivs i min nuvarande familj. Vi har försökt jobba på det men tillslut insåg jag att det inte skulle lösas och jag mår dåligt av situationen. Så därför gick jag igår in i rematch. jag har redan fått två träffar men tyvärr var inga för mig. Efter allt detta har jag sett vikten av att verkligen välja en familj som passar mig och som jag kan leva med. Kolla inte på vart de bor, hur lyxigt deras hus är eller liknande gå på de du faktiskt ska göra om dagarna. Jobba - jobba med barnen och leva med en främande familj. Och även din arbetsgivare, det är mycket som ska klappa på. Men jag letar vidare och än har jag inte gett upp. Detta har alltså gått ut över bloggen och under dessa två veckor som jag har på mig att leta efter en ny familj kommer inte uppdateringen vara på topp heller. Vi får se när och om och vad de handlar om sen. Men just nu lever jag i nuet tar en dag i taget och spenderar alldeles för mycket pengar.
 
Idag köpte jag ett par super snygga skor! ÄÄÄlskar dom och för endast 35$ alltså 250kr! Ja ibland kan man slå till. Så jag älskar verkligen dem, de har en liten klack med och tog inte med några klack skor så kändes super konstigt att gå i klackar men älskar ju de så är i kvalet om jag ska ha de i NYC imorgon eller ej. De kan ju bli obekväma att gå i men å andra sidan så vill man vara snygga får man lida pin. Så vi får se. Imorgon kommer ett par hunter stövlar eller ett par air max nike följa med hem för hoppningsviss. Men det återstår att se.
 
 
 
Åkte till Jones beach idag med Lotta och Jennifer, det var kallt, fint och trevligt. Eller ja fram tills vi såg en dolksvans, även kallad hästsko krabba som låg upp och nervänd och krvalade. Snäll som Jennifer är så vände hon på de med foten och jag sprang där ifrån i panik för att den inte skulle komma efter oss och bitas! Haha, var väldigt dramatiskt och lotta och jenniger skrattade så mycket åt mig. Men här kommer en bild på den med.
 
 
 
Nu väntar jag på att mina värdföräldrar ska komma hem så jag kan ta en dusch och kolla på one tree hill.
 
Ha det bra där hemma.