Asså igår fick jag motgång på motgång på motgång och livet kändes bara helt för jävligt! Sutade med att jag ringde mamma medans jag gick på stan och började gråtta typ... Sedan försökte jag rycka tag i mig och ringde bästa Lorena som erbjöd sig att ta en fika med mig så jag kunde prata ut! Och gud så skönt det var, att veta att någon verkligen lyssnar och förstår en i det man känner, men idag så har den där olyckan och oflytet vänt!
 
Började dagen med matte provet som gick över föväntan! Var förvånad efteråt hur "enkelt" det faktiskt ändå var så var skönt att det känndes så eftersom jag hade sån panik innan den. Efter provet så pratade jag med min mentor och vissa av de problemen som uppstod igår kunde nu lösas. Så ytligare lite gladare! Och inte nog med det när jag loggade in på skolans hemsida hade jag fått ett medelande som jag trodde det skulle stå något tråkigt på men det vissade sig vara totalt raka motsatsen! Jag sökte nämligen i höstas ett stipendium från skolan för att kunna genomföra ett prov som kallas CAE-exsam det är ett prov som vissar på att du har hög engelska kunskap och ligger på en nivå som kallas C1. Du behöver ha gjort detta provet om du vill läsa internationella kurser eller utomland vilket jag vill och kändes då bra att kunna genomföra provet. Anledningen till att skolan delar ut stipendium är för att provet kostar närmare 2000kr, inget jag är beredd att lägga på om man desutom inte vet om man kommer klara det eller ej. Men nu fick jag det och min bästa kompis Erza! Vi har bestämt att plugga ihop inför provet så jag hoppas verkligen att vi kommer klara det med! Och det hoppas och tror jag att vi kommer!!!
 
 
 
Sedan gick jag till stallet en runda och myste och gick en runde med han och övade på lite horsemanship. Typ att när jag stannar ska jag stanna, och att han ska följa efter mig osv. Men det gick bra men han tappar koncentartionen lätt så det gäller att vara aktiv och hitta på nya saker hela tiden för annars "fölorar" man honom! sedan hem och då var mina små söta kusiner här så det var ju mysigt och nu ska jag ha en pluggfridag och läsa och kolla på film resten av kvällen! Imorgon är det fredag! De ni! Alltid lika härligt och skönt! Har dessutom ingen spanska vilket gör att min dag blir ännu bättre, ska dessutom få ha sovmorgon för första gången på hur länge som helt ska sova ända till 08:45!! Hur härligt?!?! Haha! Nehe nu locka teet och boken, hörs snart igen!!!
 
 
 
Ja och nu sitter jag här igen och gör allt annat än jag borde eftersom att jag inte vill öva till mitt matte prov. Hade ju lov förra veckan men jobbade alla dagar plus måndag och tisdag denna vecka vilket innebär att mina pluggplanner som jag hade gick i kras eftersom jagh var så trött efter jobbet när jag tillslut äntligen kom hem...
 
Så aa nu sitter jag här och har fastnat på ett tal och känner att livet verkligen suger och att ja varför valde jag matte`?!`!?! en fråga som jag ställer mig allt för ofta nu för tiden... Asså det går verkligen inte som jag vill!!!! Blir såååååå arg på mig själv då!!!!!
 
Men aa uppdate på livet,  har som sagt jobbat mycket så är ass trött!! Barnen var riktigt trottsiga idag och gjorde inte alls som det var tänkt.... Asså kill me know!!! Man blir så less och ens tålamod tar verkligen slut på en fort när man gång på gång får tvingas upprepa samma mening och inget händer lixsom.... men men! Antar att det är bra att öva för barnen mina så kallade värdbarn är ju i lite tråtsåldrar men förhoppningsviss går det bättre när det bara är 1/2 gemför med 10-13... en lite annorlunda siffra...
 
Men som sagt var någon som skrev att det är 7 veckor till påsklovet, och efter det 3 veckor till mösspåtagingen och sedan 3 veckor till balen och efter det endast 1 vecka till studenten!!! vilket blir 7331 och baklänges 1337 (ELIT) så aa känns ju ändå helt okej med 19 veckor kvar till USA med, asså tiden kommer gå såååå jäkla fort!!!!!
 
Men nu ska jag se om det blir gossip girl eller matteboken som kommer underhålla mig nu ett tag fram över.... Men som det ser ut nu blir det nog gossip girl, kanske ska gå ner och baka med?? haha!! allt för att slippa plugga!!!
 
 
 
Just nu så sitter jag och försöker skriva klart en engelska inlämning, den handlar om what about those swedes, så är rätt tråkig att skriva och känner att jag mest bara skriver massa tankar, om det är fel eller ej återstår helt enkelt att se. Engeslkan skulle vara klar innan 11... så får ta och verkligen sätta mig med den nu så att jag kan skicka in den och sedan försöka ta tag i matten. Med andra ord kommer det sluta med att jag sitter och gör massa annat än matten eftersom den är så dryg och svår!! Asså har aldrig haft svårt för matte förens nu, åh blir galen på mig själv att det inte gå bättre menmen, det kommer nog snart igen. När jag väl fattar de så brukar det gå bra. men nu så måste jag typ ränka om hela kapitlet för att jag ska kunna fatta något så vi får se hur det hela blir som sagt....
 
men nu till det roliga! Håller på och skriva en lista "hundra saker att göra i USA", frågade en som är i USA nu om hon hade någon lista hon kunde dela med sig av, men hon hade inte de, just för att inte göra sig besviken fall hon intre hann med allt. Och visst jag förstår henne, men om jag inte hinner med allt på min lista så känner jag att jag inte kommer dö, men det känns ändå roligt att ha en lista så man kan bocka för när det är klart så man kan känna att man gör något! Så om det är någon som har något förslag på vad som skulle kunna vara roligt att se eller hitta på får ni mer än gärna kommenterar.
 
Imorgon så fortsätter min resa mot blond igen, syrran ska slinga det och har under tiden då jag skulle göra engelska suttit och klippt folieremsror, så drygt! Har ju långt hår så man kan inte använda hettan så hon måste ha folie men på salongen har de inte så långa så då fick jag sätta mig och klippa dem helt enkelt. Drygt men klippte många så man slipper göra det nästa gång.
 
Nu ska jag ner och hämta min B&J som jag köpte i fredags, köpte den nya smaken med grekisk yoghurt och vanilj med honung, är ju ett stort fan av vanilj glass så det fick bli den! Men den var sjukt god, dock inte lika god som vanilja men det beror ju säkert på att det är mindre kalorier i denna än i de vanliga.,. Hahha som vanligt ska de kalorihöga maten alltid vara godast!! Kunde det inte vara tvärtom för en gångs skull?!??!
 
Nehe nu ska jag ta trappan ner och hämta galssen och skicka in engelskan innan 12!! Vi får se om man lyckas eller inte... Hoppas ni alla ha en bra dag så hörs vi!!!
 
 
 
 
 
Åhh snart är jag där!!! endast 141 dagar kvar och innan de är det studenten 108 dagar!!! Galet vad livet leker med en!!!