Så har aldrig varit något riktigt kaffe fann. Jobbade på ett cafe för ett antal sommrar sedan och då lärde jag mig, men när skolan sedan började orkade jag inte brygga kaffe på morgonen så jag slutade dricka, och när jag sedan drack någon enstaka gång så fick jag ont i huvudet. Efter denna veckan men skrikande barn i 10h om dagen så har kaffe blivit en ny vän, dock tar jag oftas en när jag slutat för att komma ut från huset och få en anledning till att åka till starbucks! Så skönt! Och så gott, så idag när jag pratat med Erza fast vårt internet inte ville jobba med oss, tror vi ringde varandra minst 100 gånger och under 2,5h försökte vi prata men samtals tiden blev nog max 40min.. vi får prata någon annan dag min älskade vän! Sedan pratade jag med min kära syster med, hon är hemma hemma hemma, haha många hemma nu när jag är hemma här fast hemma i sverige är lixsom hemma hemma och eftersom att emmelie inte bor hemma så är hon hos min hemma hemma hemma.... Haha! Men vi pratade med och pim älskade katt, saknar att ha någon lurvig sovande sak brevid mig och väcker mig genom att atackera mina ögonfransar! Hon spann på så där riktigt högt! Bara för att hon hörde min röst!
 
Sedan åkte jag då och tog den där kaffen, tog en bok och åkte till hamnen och satte mig där och läste i nån timme innan jag frös och drog mig hemåt, då var huset livat med playdate och jag fortsatte av någon anledning kolla universitet och plugg möjligheter både här och hemma i Sverige, vi får se hur det hela blir! Men är så sugen på att börja plugga igen, få en ny utmaning och något att bita i, hur sjukt det än låter! Så när alla hemma lägger upp massa foton från deras nollning gör ju inte saken bättre, men jag är ju faltiskt härr. Här i Usa och lever min dröm så man ska inte klaga!
 
Nu så jobbar jag, baren sover, tvätt + diskmaskin är igång så ska vänta till de blir klart och vika lite kläder innan jag med kan dejta kudden. Är så exalterad för måndag, Saskia skulle boka biljetter idag men hon har inte hunnit svara mig så får vänta och få en riktigt godkännande innan jag vet! Men annars hittar vi på något annat skojsigt!
 
 
Skrev ett mejl till cultural care för ett tag sedan och frågade om jag kunde bli länkad på deras hemsidan vilket jag gärna fick, så nu är den äntligen uppe! Där finns massa andra fina bloggar med gå in och kicka!!Så idag så fick vi äntligen den nya kylen och frysen! Det tog sin tid men nu är den här! Jag tycke ratten är super snygg och det är kylen som jag alltid velat ha! Ja jag vet vi pratar om ett kylskåp men men! Det bästa är att det finns en inbyggd sodastream vilket inte är så stort här men rätt okej att ha i kylskåpet och äntligen kallt drickbart vatten igen! Vi skulle få mikron med och de kom och satte upp den och precis innan de skulle gå och Liz skulle signera så öppnade vi och ser att den har en stor buckla... Så de var bara att plocka ner den igen och så kommer det väl en nästa vecka någon gång! 

Idag skulle vi åka till queens zoo, tar typ 30min beroende på trafiken men det var rätt lugnt idag så de rullade på, men väl framme så hittar vi ingen parkeringsplats detta eftersom det är US open! Sommligger nära så alla dem hade ju parkerat där!!! Så det var bara att åka hem igen och ha en picknick i parken! Men vi hade roligt och trevligt ändå! Hannah tappade sin tand idag som varit lös sedan jag kom, hon vågar inte dra ut den så hon har väntat tills den naturligt trillade ut, så jag berättade om svenska tandfen och gången jag råkade svälja min egna tand! Sedan skjutsades de till mormor och morfar där de ska spendera natten! Jag skjutsade Liz till festen hämtade Saskia och hade en mysig filmkväll! Imorgon blir det lugnt, ska försöka läsa lite och njuta av ledighet! Ja fram tills 7 i alla fall! På måndag är det labor day och då ska vi förhoppningsvis åka till six flags ett jätte stort nöjesfält med massa karuseller! Så jäkla roligt! 

Nu blir det sängen, har försökt att börja svara på era kommentarer så glöm inte kicka efter svaren! Vi hörs!