Idag efter att vi hade tagit vårat red cross certifikat och fått diplom på skolan var det äntligen dags för att åka in till New York! Vi slutade 13:45 och senast 14:00 skulle vi gå från skolan och våra rum ner till parkeringen! Det innebar ett snabbt bytte och ett snabbt besök vid spegeln för att fixa det viktigaste! 

Gick till bussen ihop med Emma, Malvina och Sophie!! Vi hamnade på samma buss och guess what det fanns wi-fi på bussen!!! Typ det bästa någonsin! Sedan åkte vi in mot the big apple, dådet tog dock evigheter och alla gator var verkligen fyllda med poliser och massa gator var avstängda, detta eftersom att älskade Barack Obama var på besök! Så som sagt alla Poliser jobbade nog idag! Så vi hann inte med lika mycket som var planerat eftersom att vi fick stå i kö jätte länge överallt! Men tillslut kom vi fram till frihetsgudinnan 

Sedan åkte vi vidare och kollade på 9/11 platsen, Word Trade center, vi åkte sedan förbi Leonardo DiCaprios lägenhet!!!! Stationen där Titanic skulle "landat" i Amerika, var dock inte så fint... Sedan åkte vi vidare in till Central park och till strawberry platsen känd genom John Lennon! Så fint! Sedan åkte vi in till stan uppe på 5th aveny och kollade på rock of the top! Så himla fin utsikt! Typ det bästa på hela resan! Fick sådana finna foton!!  

Sedan fick vi 2h själva i stan! Vi planerade att sätta oss er och äta men tiden gick och vi var tvungna att gå en vitt för att gå ner till där bussarna skulle gå, vi köpte med oss sallad som var super god! Och åt sedan på bussen! Var så hungrig had inte ätit sedan 12 och då var klockan 21! 

Nu har jag packat och imorgon blir jag hämtad vid 9! Så roligt och lite pirrigt! 

Kommer litet bilder då och då från resan, internet är segt så kan inte ladda upp så många! 

 

1 kommentarer

Mamma

18 Jul 2014 09:02

Tänk att du varit utanför hans lägenhet... ☺såg han dig? Spännande att träffa familjen idag! Vi åker till Öland en sväng idag o badar med Malin o Alicia. Kram

Kommentera

Publiceras ej