Så dagen spenderade först med att Skypa med min kära familj där hemma, skulle skypa med syster min men slutade med att hon var hemma hos mamma och att min moster med soon to be housband också var där! Efter som de ska gifta sig i maj så får man väl plannera in en vecka till Sverige, vi får se! Men men, allt var bra med dem och fick se katterna som jag saknar så, har ingen att mysa med längre ju, ja jag har ju Leo (Leonardo DiCaprio) men han har aldrig tid för mig. Men snart så!! haha! Skypade sedan med pappa och Lisa som hade plockat en massa kantareller, måste se om jag kan hitta de här, tänk er en smörgås med kantareller direkt från spisen?? Men men, hemma i Sverige finns det ju inte sötpotatis chips som är så gott! Haha!
 
Så till rubriken, träffade Saskia vid 2 och vi gjorde typ ingeting innan bion började vid 4:40. Men vi gick runt lite och jag köpte upföljaren av boken if i stay, så den ska jag hugga tag i när jag är färdig här. Sedan gick vi till starbucks och satte oss vi hamnen, var dock så varmt att vi inte kunde sitta där så länge... Åkte till stop and shopp och köpt snacks till bion och sedan movietime! Vi såg den nya step up filmen, och ja den slutar precis som alla step up filmer, men tycker de filmerna är så inspererande, jag vill bara hoppa upp och göra något. Och för en gång skull så måste jag påminna mig själv om att Johanna du gör faktiskt något, du har tagiet ett stort steg i livet och åkt till andra sidan Atlanten! Ibland glömmer man de, måste påminna mig själv att vara stolt över min resa! Imorgon är det 4 veckor sedan jag stod på flygplatsen på köpenhamn möte Stine och sa hejdå till min kära familj. Helt sjukt, tiden går snabbt även om det känns som en evighet sedan! På torsdag är den officielt en månad, 11 till Sverige! haha!
 
Efter bion åkte vi till Oliver garden en "amerikansk" italiensk resturang, var sååå gott, tog en lasange och man kände verkligen att pastan var egen gjord, så god! Saknade dock ketchup och Saskia kollade på mig och skrattade... haha känns inte konstig för mig men jag vet inte. Var så mätt så tog med mig mer än halva hem, lunch tills imorgon och då jäklar ska jag ha ketchup!
 
 
Vi delade på en förätt med, sååå god!
 
 
 
Nu blir det boken Where she went!
 
 
 

1 kommentarer

Erza

20 Aug 2014 12:04

Sötis! Är boken bra då? Puss

Kommentera

Publiceras ej